Tiden ett kvitto på kärlek

Det enda som är jämlikt i livet är tiden. Ingen vet hur långtid vi har till låns utan det enda vi kan vara säkra på är att vår tid på jorden är begränsad och att vi faktiskt alla kommer dö en dag.  Det spelar ingen roll om jag är världens rikaste man jag kan fortfarande inte påverka hur mycket tid jag har.

Eller kan jag det?

För det finns faktiskt vissa saker som vi kan påverka och som vi som är avsändare för den här bloggen brinner för. Några av dem sakerna är:

Hälsa

Att leva ett hälsosamt liv. Detta är verkligen ett ämne som jag (Jenny) brinner för lite extra. Det handlar om så många parametrar som jag inte kan ta upp just nu men några av dessa är tex. vad du stoppar i dig, hur mycket eller lite du rör på dig, stress, oro, sömn, tacksamhet  och att du lever ett liv där du är sann mot dig själv

Ekonomi

Nej vi kan inte köpa tiden men vi kan med hjälp av pengar köpa mer fritid som i sin tur faktiskt skapar mer tid. Att ha mer fritid handlar inte om att sitta hemma och rulla tummarna utan att förverkliga sig själv och sina drömmar. Hitta det du brinner för. Att hitta din mening kommer inte skapa mer tid men det kommer skapa mer kvalitet livet.

Kärlek

Se till att du faktiskt spenderar tid med de personer som betyder mest för dig. Den finaste gåvan vi kan ge till dem vi älskar är att ge bort vår tid. Vi kan lova dig att när du sitter på din dödsbädd är detta ingenting du kommer ångra. Med mer kärlek i livet mår vi alla bättre.

Hållbarhet

Genom att leva hållbart vårda vår natur och ge tillbaka till jorden så skapar vi förutsättningarna för att vi alla på denna jord vi delar får ett längre liv.

 

Dessa fyra delar är grundpelare i våra liv och också våra värdeord. Vi hoppas att vi med denna blogg fortsatt ska kunna inspirera dig till att leva mer hälsosamt men även bli lyckligare och tryggare i dig själv.

Vi har en stark tro på att allt är möjligt det enda som står i vägen för dig och dina drömmar är du själv och dina tankar.

Fundera över hur du spenderar din tid och vad du kan göra för  att få mer tid till de delar som faktiskt är viktiga för dig.

 

Mycket kärlek/ J&G

Leave a Reply